Не робіть так! Два інгредієнти, які зіпсують смак олів`є - салат буде гірчити

Салат з майонезом олів`є - це страва на всі випадки життя, яку готують на щоденний і святковий стіл. Для того, щоб він вийшов вдалим та довше зберігався, потрібно правильно додавати інгредієнти, адже деякі з них можуть помітно вплинути на смак, передають Патріоти України.

Цибуля

Цибуля – це саме той інгредієнт, який надає страві помітної гіркоти і впродовж зберігання салату вона ставатиме більш відчутною.

Мариновані огірки

Мариновані огірки радять додавати у олів`є тільки у тому випадку, якщо ви плануєте з`їсти страву всю за один раз. В інакшому випадку при зберіганні салату в холодильнику цей інгредієнт пустить багато зайвого соку, через який страва матиме кислий смак та специфічний аромат

Декілька секретів

  • Не варто додавати занадто багато горошку у олів`є – це псує смак і робить страву надто простою. Також для приготування категорично не підходить горошок у замороженому вигляді.
  • Не шкодуйте у олів`є з яйцями – вони відповідають за ніжність.
  • Заправляти салат краще перед споживанням, адже він може потекти.

Не дайте себе обдурити! Консерви, які можуть вас вбити - як їх розпізнати до покупки

субота, 11 жовтень 2025, 19:05

Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...

Ваш улюблений чай - отрута! У пакетиках знайшли мікропластик, що потрапляє у кров

субота, 11 жовтень 2025, 18:15

Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...