Салат з майонезом олів`є - це страва на всі випадки життя, яку готують на щоденний і святковий стіл. Для того, щоб він вийшов вдалим та довше зберігався, потрібно правильно додавати інгредієнти, адже деякі з них можуть помітно вплинути на смак, передають Патріоти України.
Цибуля
Цибуля – це саме той інгредієнт, який надає страві помітної гіркоти і впродовж зберігання салату вона ставатиме більш відчутною.
Мариновані огірки
Мариновані огірки радять додавати у олів`є тільки у тому випадку, якщо ви плануєте з`їсти страву всю за один раз. В інакшому випадку при зберіганні салату в холодильнику цей інгредієнт пустить багато зайвого соку, через який страва матиме кислий смак та специфічний аромат
Декілька секретів
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...